Peggy Wardenaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peggy Wardenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Peggy Wardenaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik weet alleen nog Christa Boersma.

  Ik weet alleen nog Christa Boersma

  2004, Peggy Wardenaar

  Eerst 1,5 jaar Gymnasium, daarna overgestapt naar Atheneum.

  Eerst 1,5 jaar Gymnasium, daarna overgestapt naar Atheneum. In ieder geval klas 3A1 en 5A1 die ik weet op de Fockema Andrealaan. Ik was geen fan van conrector Geelen. Ons afscheidsfeest had de naam LSD (Laatste School Dag) en iedereen droeg gevangeniskleren: eindelijk vrij!! Ronald, Marian, Joyce, Jeroen, Jose, 'Muis', Ingrid,Theo. En onze handenarbeidlerares juffrouw Westgeest zal altijd in mijn gedachten blijven. Ze was behoorlijk populair bij de leerlingen. Boni was een geweldige school!

  2004, Peggy Wardenaar

  De naam zuster Loyola komt me heel bekend voor, Meneer Hataria? (een Surinaamse meester) wilde altijd een wolkje melk in zijn thee of koffie.

  De naam zuster Loyola komt me heel bekend voor, Meneer Hataria? (een Surinaamse meester) wilde altijd een wolkje melk in zijn thee of koffie. Wolkje werd met een dikke W uitgesproken. Als je naar het toilet moest kreeg je van de juffrouw ?? 1 of 2 velletjes wc papier mee. Een keer flink uit de inktpot in de lessenaar geknoeid, De zuster Mechtildes? was behoorlijk boos. Ik ben op zoek naar Saskia Zonderland, Astrid van Poppel, Joan ..., Cecilia... waarbij ik in de klas heb gezeten bij een oudere lerares. Haar naam weet ik niet meer of is zij juffrouw Brouwer?

  2004, Peggy Wardenaar
  ?