Bekijk het volledige profiel van peggy vanvoorenberghe en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

peggy vanvoorenberghe heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

eerst 2 jaar intas gedaan en t...

eerst 2 jaar intas gedaan en toen nog 4 jaar de mdgo-vz. leuke herinneringen. veel verschillende soorten types van mensen zoals de aw-ers en de mk-ers. baalde wel elke keer van het fietsen erheen en terug natuurlijk en van de gymlessen in een andere zaal waar je ook weer naar toe moest fietsen. omdat het toch op mijn route lag naar huis, fietsen ik meestal door (spijbelen noemen ze dat geloof ik he)vond verder de lessen gezondheidskunde van cocky kroon altijd leuk. haalde goede punten. tinneke yntema die altijd uh zei.zo hard ooit dat het leek of de schoolbel ging. bewondering had ik voor jaqueline ten hartog die ondanks haar ziekte de opleiding heeft gehaald mede omdat ze zo positief toen in het leven stond.geweldig! herinner me nog een verliefd stel in de klas. namelijk miranda en erwin.oja en toen ik stage liep in het ziekenhuis lag op dezelfde afdeling mijn leraar daar ton van elshout die s'morgens al naar mij riep of ik hem niet een pilsje kon brengen. kortom een hele leuke tijd daar gehad.

2005, peggy vanvoorenberghe

leuke school vooral dhr willem...

leuke school vooral dhr willemse. ik moest ooit bij dhr hupperetz komen omdat ik en elmo met stenen hadden gegooid naar elkaar en elmo gooit hem door het raam. voor straf kregen wij honderd regels te schrijven dat wij niet met stenen mochten gooien. ik vond het zo leuk dat ik zelfs 200 keer deze regel had geschreven. wat ik nooit meer zal vergeten is dat ik in de tweede klas zat bij dhr van helvoirt en dat we toen te horen kregen dat ons klasgenootje mark weerts was overleden. vreselijk was dat. nog zo jong!

2005, peggy vanvoorenberghe

. reis naar londen, wat een lo...

. reis naar londen, wat een lol. bleef met mijn nieuwe nike's daar met mijn zool tussen de roltrap hangen dat was minder. weg nike's vond dhr van de kuil altijd wel komisch. hahah en veel meiden waren verliefd op de sportleraar dhr. leushuis. verder vond ik buwalda en tulaseket ook wel leuk.verder stond er ooit op mijn rapport dat ik de beste van de klas was. daar was ik toen zo trots op.

2005, peggy vanvoorenberghe
?