peggy van der Groes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van peggy van der Groes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  peggy van der Groes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hetr is nog niet zo kort geleden dat ik op deze school zat een jaar misschien want toen zat ik in groep 8 en moest ik en de andere groep achters naar de middelbare school.

  Hetr is nog niet zo kort geleden dat ik op deze school zat een jaar misschien want toen zat ik in groep 8 en moest ik en de andere groep achters naar de middelbare school. Toen ik in groep 8 zqt werd het school plen veranderd de kleuters kregen een nieuw speeltoestel en groep 3 t/m 8 (kleuterspeelplaats en speelplaats voor groep 3 t/m 8 was arpart stond staat een fietsen stalling voor groep 1 t/m 5 de andere klassen groep 6 t/m 8 moet hem langs de noodlokalen zetten)kregen natuurlijk ook nieuwe speeltoestellen. In die tijd was directeur meneer tom gijzen erg ziek daarom nam onder directeur meneer charel van herpen het over(onze klas noemde hem meestal scharrelei of charlie) Verder was het een leuke tijd op school. Maar toen ik naar de middelbare school ging werd het een puin hoop in groep 8.

  De Sprankel, 1994

  ?