Bekijk het volledige profiel van Peggy Theunissen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

Peggy Theunissen heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

ik weet niet hoe de kleutersch...

ik weet niet hoe de kleuterschool destijds heette. Maar hij was toentertijd in een nood-gebouw aan de Groetweg in Hout-Blerick. Ik heb hier als eerste juffrouw gehad: juffrouw Nettie en in de 2e klas juffrouw Tonnie.

2014, Peggy Theunissen

er waren toentertijd 4 eerste ...

er waren toentertijd 4 eerste klassen. Ik begon in 1-A en onze klassenleraar was dhr.Fieten van wie we ook Engels kregen. Van dhr. Peeters (zonder baard) kregen we aardrijkskunde, zr Maria ("kuntje") handenarbeid, dhr Klerken wiskunde en van "Knibbeltje"kregen we Frans, juffr. Brouns was goed voor Duits ... Na dit eerste jaar ben ik netjes overgegaan naar de 2e klas (2-C meen ik). In de derde klas ben ik blijven zitten, samen met de helft van onze klas maar ná 5 jaar MAVO zijn we toch geslaagd van de school waar zuster Fatima (?) directrice was. Dhr. Fieten heeft het later van haar overgenomen.

2013, Peggy Theunissen

heb een hele leuke tijd gehad ...

heb een hele leuke tijd gehad hier op de Vormingsklas. Kan me alleen nog Felix van Haren en Ruud (?) herinneren, beiden docenten. Klasgenoten waren o.a. Marga Stoter, Heleen Gommans, Maria Zeegers, Wilma Claessen

2013, Peggy Theunissen
?