Bekijk het volledige profiel van peggy stokmans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

peggy stokmans heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

In sept. 1966 verhuisden we na...

In sept. 1966 verhuisden we naar de Wisselaar en kwam ik op deze school, waar ik alleen de 6de klas heb doorgebracht. Ik zat bij meneer Viergever, een lieve man die op z'n tijd toch ook wel uit z'n slof kon schieten. Maar hij kon wel heel leuk vertellen. Hier leerde ik ook mijn lieve vriendin Jeannette van Zee kennen, met wie ik samen de middelbare school heb doorlopen en waar ik nog steeds heel leuk contact mee heb.

2004, peggy stokmans

De 1ste klas was nog op de Piu...

De 1ste klas was nog op de Pius X-school. Zat daar bij juffrouw Snel. Een lieve juf, die later is getrouwd met meneer Oomen van de Pax Christi-school. Vanaf de 2e klas verder gegaan op de (toen gloednieuwe) Pax Christi. De 2de klas bij juf.Meeuwissen(?) Kan me die niet meer zo goed herinneren, maar volgens mij ook een lieve juf. De 3de klas bij meneer Damen, mijn favoriet van de lagere school. Een ontzettend aardige man die volgens mij toen net van de kweekschool af kwam. Ik geloof dat hij uit Fijnaart kwam, op z'n brommer. (zie klassefoto) Klas 4 en 5 bij meneer Kuipers. Zal vast ook een aardige man geweest zijn, maar na meneer Damen gewend te zijn was dit wel een strenge leraar. Na een paar weken klas 6 zij we verhuisd en ging ik van deze school af. Toen de 6de klas afgemaakt op de Ovide Decroly-school in de Biesdonk.

2004, peggy stokmans

Toen nog gewoon "de Rijks"...E...

Toen nog gewoon "de Rijks"...Een heerlijke onbezorgde tijd. We hadden een leuke groep, o.a. Kees Rovers, Jeannette van Zee, Marjorie Hansen, Theo van Gastel, Toos van Veen enz... De "punten"voor 0,10 ct bij het bakkertje, vrije uren in de Beyerd, bibberen voor Bos de concierge.... die zowat de hele school regeerde. Van de leraren was mevr. Mollen (aardrijkskunde) toch wel mijn favoriet. Wat een lief mens was dat. Haalde bij haar ook mijn beste cijfers(geloof ik) En mijn voorliefde voor Engels (én Engeland) heb ik overgehouden aan 5 jaar John O'Mill. Zoals een echte puber de eerste jaren (in stilte) vaak verliefd geweest op jongens uit de hogere klassen. Ik zal hier geen namen noemen.... Maar.....in 1970 verkering gekregen met mijn Grote Liefde...Rob Stokmans (uit A5) en nu al 42 jaar samen, waarvan 37 jaar gelukkig getrouwd.

2004, peggy stokmans
?