Bekijk het volledige profiel van Peggy Sebel-Buurkes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Peggy Sebel-Buurkes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke kleine school waar ieder...

Leuke kleine school waar iedereen iedereen kende. Het 1e jaar nog van lokaal naar lokaal, het 2e jaar hadden wij ons eigen lokaal en zochten de leraren ons op. Ik zat in de klas met Patricia, Sandra, Marjolein, Ruby, Patrick, Morgan, Martin & Martijn, Raoul & Sergio, Orlando, Jennifer, Nanno, Juriaan. Les kregen we van wiskundig warhoofd en klassementor Merkx, mevrouw Terborg altijd op hoge hakken, godsdienst en biologie van Leidsman die twee keer in de week een verschillende uitleg gaf van het ontstaan van de wereld.

2004, Peggy Sebel-Buurkes

De kleuterklas op het Kwettern...

De kleuterklas op het Kwetternest bij Juffrouw Stada, de bruiloft van juffrouw Rietman, de schildpadden van Meester Holman. Het fiestenhok achter de Gymzaal, de vijver. 's Zomers de brabdslang en een ijsje, 's winters een ijbaan op het schoolplein gespoten. De Musicals ( Spoken op Griezelsteijn ) en hoewel ik niet kon ( en kan ) zingen mocht ik ook een hoodrol spelen met een laken over je heen in het donker met blacklight, geweldig. De verkleedpartijtjes als de juf jarig was, de sinterklaasvieringen als "gelovige" of als Piet. De Playbackshows, klasseavonden. In mijn zesde klas zaten o.a.: Patricia, Sandra, Tanja, Danielle, Fatima, Sebastiaan, Angela, Eddy, Danny, Mark, Brian, Kejoe, Bianca, Ellen, Esther, Dennis, Marcel, Hendrik, Agnes, Nancy, Alida, Pascale, Armand & Mohammed

2004, Peggy Sebel-Buurkes
?