Petra Peggy Kooper

Kent 0 personen

RELATION , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra Peggy Kooper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petra Peggy Kooper heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn herinneringen komen nu pas weer naar boven door deze site.

  Mijn herinneringen komen nu pas weer naar boven door deze site. Heel leuk. Zo herinner ik mij Marion Molema, Marijke de Jeu, Robert Schieman, Joke Noordhoek?, Juf Hamerling, Gerda Hogewoning, Mieke, Wim. Ik ben in de 5e klas naar een andere school gegaan. Ik woon in Zoetermeer en heb 3 kinderen.

  Kastanjelaan, 1959

  Ik ga sinds mijn 18e door het leven als Peggy Kooper.

  Ik ga sinds mijn 18e door het leven als Peggy Kooper. Ik herinner mij Sheila Roest,Ruud Wallaard, Ewoud, Jolanda Keuzekamp. Inge Verburg die ik nog regelmatig tegenkom. Ik woon in Zoetermeer, heb 3 kinderen en een vriend.

  Kon Julianaschool, 1962

  De leuke gesprekken met de heer Groeneveld.

  De leuke gesprekken met de heer Groeneveld. De vervelende momenten met de heer Ploeger (wiskunde). De leuke tijd met Annelies Versteeg, Anton Vrede, Fanny Zonneveld en Dick v.d. Kommer. Ik herinner mij ook het treurige moment dat ons klasgenootje Gerda van Tongeren overleed. Ik woon in Zoetermeer, heb 3 kinderen en een vriend. Wil je meer weten over mij? Find me on hyves or linkedin.

  Chr. ULO, 1967

  ?