Bekijk het volledige profiel van peggy jansen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

peggy jansen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

ik heb hier alleen maar in de ...

ik heb hier alleen maar in de 1e bij mevr. rapmund? en in de 2e bij mevr.blokker? gezeten. mijn vriendinnen waren jose smijers en astrid boekholt, die tevens mijn buurmeisje was. Ik vond het een gezellige oude school. ik heb vantevoren op de kleuterschool van mevr. van spaandonk gezeten.

2005, peggy jansen

ik ben van de brugklas naar 2 ...

ik ben van de brugklas naar 2 havo gegaan,daarna naar 3mavo en dat nog maar een keer omdat het zo gezellig was.vooral met karin willems en jaap van lieshout en heidy van de kerkhof hebben we veel zitten keten in de klas. ik zat evenveel op de gang als in de klas.de reisjes naar parijs en londen waren keileuk. de allerliefste lerares was madame Jorrot.die vergeet ik ook niet meer.ik zou het best leuk vinden om nog wat te horen van m`n oude klasgenoten die me nog(willen) kennen.doei [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] ik ben van de brugklas naar 2 havo gegaan,daarna meteen naar 3mavo toen blijven zitten(was ook zo gezellig)en toen het volgende jaar geslaagd. favoriete gedeelte van de school moet de gang geweest zijn,aangezien ik daar nogal wat tijd moest verblijven.het meeste gelachen met karin willems en jaap van lieshout.Dat was echt keten met hun.en ook met heidi v.d kerkhof.de reisjes naar londen en parijs waren ook keileuk. mìjn favoriete lerares was madame Jorrot, die vergeet ik nooit meer denk ik.die was echt keilief.

2005, peggy jansen

ik heb hier maar een jaar op d...

ik heb hier maar een jaar op de meao gezeten maar het was een keileuk jaar.veel lol gehad met karin willems, andy hendriks,frank uit asten,irene denker(s),en de rest van de klas. vaker op de gang gezeten dan in de klas.maar....geweldig genoten

2005, peggy jansen
?