Bekijk het volledige profiel van Peggy Gelissen-Jeurissen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Peggy Gelissen-Jeurissen heeft 2 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik vond dat we een fijne klas ...

Ik vond dat we een fijne klas hadden. Trefballen en dan moest je Roy Ramakers in je team hebben, anders kreeg je van die harde ballen op je gegooid ! Meneer Sietzema die bijles gaf. Dhr. Notermans als strenge directeur en mevrouw Fox die ik ook streng vond. Mijn favouriete leraar was Meester Stassen, want die schreef zo mooi. Reunie van 1999 was heel leuk en we zijn na 10 jaar weer bezig om iedereen bijeen te krijgen, dus als je dit leest, meld je dan bij mij, Roul Schepers of Nicole Lardenoije !

2010, Peggy Gelissen-Jeurissen

Ik herinner ik me de schoolrei...

Ik herinner ik me de schoolreis naar Grouw in Friesland. Mijn vriendinnen waren Chantal Willems en Daisy. En Margje Trommelen komt ook in mijn geheugen binnenwandelen, dat was een aparte, maar gezellige meid. Ik zou het leuk vinden om iedereen nog eens te zien, dus.......

2007, Peggy Gelissen-Jeurissen

Geweldige tijd ! Denk er nog v...

Geweldige tijd ! Denk er nog vaak aan terug ! Niet fietsen op het schoolplein en met de fiets de kelder in ! Berta met de kniekousjes, noteer voor de volgende keer van de wiskundeleraar, Kerbusch voor tekenen. Het zou fijn zijn als iemand eens het initiatief neemt voor een reuni, want ben benieuwd wat er van iedereen is geworden ! Teveel herinneringen om op te noemen !

2007, Peggy Gelissen-Jeurissen
?