Bekijk het volledige profiel van Peggy Daanen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Peggy Daanen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke tijd gehad en erg veel l...

Leuke tijd gehad en erg veel lol, vaak koffie drinken bij de V&D in de stad. Auto's wassen in Oosterbeek en paperclips rijgen voor het goede doel. Eindproject maken met Mayke en Moniek een soort droomvlucht en ja dan nog die scriptie....uiteindelijk mijn diploma gehaald en al enkele jaren werzaam op een psz in Duiven!

2006, Peggy Daanen

Het eerste jaar Ijsselborg toe...

Het eerste jaar Ijsselborg toen nog, heel spannend toen brugpieper en een erg klein meisje,lessen in 3 verschillende gebouwen.Anton mocht de eerste heipaal van het nieuwe gebouw 'erin slaan'en het jaar daarna verhuisd naar de Eltensestraat...Andreas en daarna Candea. Heel veel herinneringen. Naar Gemunden am Mein was erg leuk, weinig Duits gesproken die paar dagen. Candea is voor mij nu compleet onherkenbaar geworden!

2006, Peggy Daanen

Veel herinneringen. Meneer Ger...

Veel herinneringen. Meneer Gerritsen bijvoorbeeld...was toen niet mijn favoriet...Schoolreisje naar een zandverstuiving, bloed heet en veel grote rode mieren...Ameland, dat echt super was, veel lol gehad! Werk nu op deze lokatie aan de Fuutstraat, erg leuk om weer in het óude'vertrouwde gebouw te zijn.

2006, Peggy Daanen
?