Pauline Zondervan

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pauline Zondervan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pauline Zondervan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2 jaar voor een P.

  2 jaar voor een P. Geschiedenis: Leuke studententijd, weinig gestudeerd: Op maandagochtend om negen uur in de Nieuwe Kerk. Ergens achterin hoorde ik iemand college geven over Oude Geschiedenis, gaap, slaap....

  RUG Faculteit Letteren, 1998

  Ameland, dat is zo Ameland dat is zo Ameland dat is het helemaal! De musical, Peert-Jan Hakworst, Ann, Juf 'onmiddellijk'Matty, Marlou vd Hoek met blokfluit, Gerrit altijd overspannen Seijgers.

  Ameland, dat is zo Ameland dat is zo Ameland dat is het helemaal! De musical, Peert-Jan Hakworst, Ann, Juf 'onmiddellijk'Matty, Marlou vd Hoek met blokfluit, Gerrit altijd overspannen Seijgers. De jongens-de meisjes, of rood-geeltje. En is het alweer knikker tijd?

  OBS Tiggeldobbe, 1983

  Op de fiets, ook als het regende, stormde, hagelde of ijzelde! (vallen, met de sturen in elkaar, elke keer!).

  Op de fiets, ook als het regende, stormde, hagelde of ijzelde! (vallen, met de sturen in elkaar, elke keer!). Flessen colaBB, voorgemixed,leegdrinken in de wc, op advendo. Stiekeme kijken met wie je heel graag zou willen dansen op 'Turn around'

  Hogeland College, 1991

  ?