Bekijk het volledige profiel van Pauline Wilting en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Pauline Wilting heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het stiekem roken op het schoo...

Het stiekem roken op het schoolplein en tijdens de wandeling naar het bijgebouw en niet betrapt worden (of wel) door Van Noort. De pirouetjes van De Winter waardor ik niks meer van handelskennis snapte, jammer want door Ketwiesel (bijnaam van Hogenelst) had ik lol gekregen in dat vak. En nog even dit....volgens mij was ik ook een vriendin van Saskia Westerman, Astrid Voortman, Danielle Engels en zeker Danielle (van) Hove en Ingrid Schlebach... zou ze allemaal wel terug willen vinden ..... enne Marten Walen waar boel veel meisjes verliefd op waren, ben benieuwd hoe het met je is evenals Leo Berk. Ondertussen heb ik alweer contact met de nodige mensen maar het zoeken gaat door. Gevonden zijn: Saskia Westerman/Marry Steltenpool/Daniëlle van Hove/Ingrid Kemp/Jacqueline Romijn/Astrid Snel/Astrid Voortman/Monica Geutjes/Ingrid Schlebach/Lida Vlaar/Ellen Kaag/Leo Berk/Anita Donders/Eric Donders/Marten Walen/Leonie Wilting (uiteraard daar ze mijn zus is). Volgens mij vergeet ik er vast 1 of 2 maar dat voeg ik nog wel toe t.z.t. Het is ongeloofelijk hoeveel docenten er uit die tijd nog werken!!! Ik woon tegenwoordig in Den Haag, p.wilting dan zo'n staart van een aap. Mijn provider is DE kabelexploitant van NL, te weten w-a-n-a-d-o-o.

2003, Pauline Wilting

Wiskunde les van de heer (van)...

Wiskunde les van de heer (van) Zijp. In januari 1974 een zwaar ongeluk gehad midden in Zeist, waarbij men mij tot in Utrecht hoorde gillen, 5 weken in het ziekenhuis gelegen waarna ik vrolijk met met krukken en een gipsbeen rondhopste op school. Veel namen weet ik niet meer omdat ik er maar 1 jaar op gezeten heb (in de brugklas).

2003, Pauline Wilting
?