Bekijk het volledige profiel van pauline van 'twout en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

pauline van 'twout heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

De potjes glazen potjes lijm, ...

De potjes glazen potjes lijm, die de juf met een lepel vulde. Ik vond dat een prachtig gezicht en het rook altijd zo heerlijk.

2008, pauline van 'twout

Werkweek naar Duitsland. Beime...

Werkweek naar Duitsland. Beimers voor wiskunde. Ik begreep er niets van,maar Beimers maakte het toch interessant, zelfs voor mij. Van Veen voor Engels, die mijn werkstuk over Londen zo geweldig vond en die later als brugklascoordinator bij mij in de klas kwam kijken, toen ik zelf leerkracht was van groep 3 op de Albert Schweitzerschool om een beeld te krijgen van het basisonderwijs. om de overgang naar het voortgezet onderwijs vloeiender te maken. Keur voor nederlands en Oenema voor biologie. Post voor Duits en Dalenberg voor geschiedenis. Een heel fijne tijd gehad. Vooral de schoolfeesten waren heel gezellig. De aardbei-ijsjes van Jamin en het snoep bij het kleine winkeltje Kroon maakten de tussenuren tot een waar feest.

2004, pauline van 'twout

Een half jaar na de start van ...

Een half jaar na de start van de Ark ben ik gaan werken op deze fantastische school, die nu 8 jaar bestaat. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Een school met een fijne rustige sfeer en een batterij aan know how, aangezien er veel collega's zijn met enorm veel ervaring. Ik hoop dat dit mijn laatste 'station' zal zijn.

2004, pauline van 'twout
?