Bekijk het volledige profiel van Pauline van den Brink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Pauline van den Brink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Geweldige tijd gehad. Stur...

Geweldige tijd gehad. Sturad, Intoductiekampen, Kookcie, Bijenhuis, stage Indonesie, Annie's, Argo, Debalderin, smerig Menza eten, zijn maar een paar herinneringen van de vele die ik heb. Houd nog steeds Geitenweekenden (dankzij meneer Gadella) met Monique de Bruijn, Bianca Wester, Arianne Roggeveen en Odette Eelman-Huskens.

2003, Pauline van den Brink

Kwam samen met (mijn buurmeisj...

Kwam samen met (mijn buurmeisje) Marieke Nieuwenhuis op de Meao aan de Kerklaan. Mc Donalds en de Tapperij waren fijne uitvluchten voor tussenuren. Bert van der Ploeg was leraar Recht. Is nu mijn collega bij Agis Zorgverzekeringen. Vergeet nooit dat meneer van der Velde van BE (= Bedrijfs Economie voor de mensen die dit soort afkortingen niet meer weten of bewust hebben verdrongen) met Pasen de Mattheus Passion door de gangen liet galmen. Ik heb nog steeds contact met mijn vriendinnen van toen: Marieke Nieuwenhuis, Pien Wakkerman, Ilse Heesen en Inge Mandema.

2003, Pauline van den Brink

We kwamen met zo'n 12 leerling...

We kwamen met zo'n 12 leerlingen van dezelfde lagere school (Sprengenpark) op de Van Kinsbergen Mavo. VKM was net een dorp. Iedereen kende elkaar en wist alles van elkaar. Mevrouw de Bruin van Nederlands was mijn favoriete lerares. Bij Koopman viel je onder de Aarderijkskunde- en Geschiedenislessen letterlijk in slaap. Mevrouw de Geus (wiskunde) gooide soms haar klompen door de klas. En er gingen geruchten dat ma Kramer (Frans) de flessen wijn in haar kasten had staan. Mevrouw Op den Kelder (ook wel In den Zolder genoemd) liep overspannen de klas uit en pa Kramer (economie) was de goedheid zelf. De gymlessen van Huisje waren het einde en de creatieve lessen van Hoekstra vergeet ik ook niet snel. Kortom, genoeg herinneringen aan deze school. Heb nog steeds contact met Ines Geraci, die nu alweer zo'n 17 jaar op Sicilie, Italie woont.

2003, Pauline van den Brink
?