Bekijk het volledige profiel van Pauline van de Biezen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Pauline van de Biezen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Na eerst 3 jaar atheneum gedaa...

Na eerst 3 jaar atheneum gedaan te hebben, ben ik in 4 havo terechtgekomen, Het was erg gezellig in 4 en 5 havo. Het werd zo'n hechte kliek in het examenjaar. Aan die periode heb ik de beste herinneringen. Ik vond Aart Mastenbroek altijd zo'n lieve jongen, hij zat voor mij in diverse lessen. Hij was toen al (voor mij toen helaas) verliefd op Gerda en ik zag op deze site dat hij ook met haar getrouwd is. Er was een heel stel waar ik mee omging. Erica Jans was mijn beste vriendin, die ben ik helaas uit het oog verloren. Met Rene Korsman ben ik ook altijd veel opgetrokken. Mijnheer Boersma, leraar biologie, vond ik altijd de allerleukste leraar, ik vergeet nooit de sigaret in de mond van het skelet!

2004, Pauline van de Biezen

Ik heb het reuze naar mijn zin...

Ik heb het reuze naar mijn zin gehad bij meester Muis, en vond het vreselijk om het laatste jaar naar meester Wilgenburg te gaan, maar ook dat was heel leuk. Ik herinner me vooral dat ik na school weleens met Jan Rutgers, Alex Marshal, Gilbert Maas en nog een stelletje in bomen ging klimmen.

2004, Pauline van de Biezen
?