Bekijk het volledige profiel van Pauline Schilder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Pauline Schilder heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het eerste jaar heb ik nog mee...

Het eerste jaar heb ik nog meegemaakt op de tafelbergweg.Daarna is het MLO verhuist naar de Naaldwijkstraat . In de klas had ik maar een maatje(Piepermaat, hahaha) en dat was Sas. Met haar heb ik een top tijd gehad. Vaak waren we na schooltijd te vinden in de kroeg: Dan Murphy's.En verzonnen we de raarste dingen,zoals dingen met aardappels en rare zinnen met zakpijpen enzo.

2004, Pauline Schilder

Ik heb 4 jaar de mavo gevolgt ...

Ik heb 4 jaar de mavo gevolgt en heb het daar erg leuk gehad. De laatste twee jaar waren zeker het leukste. Toen zat ik bij Arjen kos en walter groen in de klas. En natuurlijk Jorik(hahahaha) . Ja zo iemand vergeet je niet snel. Ik kreeg bij de lesen van Pistoor vaak een uitbrander omdat ik kletste met Arjen, vaak zijn schuld dus. En ik heb daar verkering gekregen met Jeroen. In onze vrije tijd hadden we een vrij grote groep waar we mee omgingen. Bjorn, Arjan, Arjen , Jeroen , Peter , Mandy, Walter , Roos en nog een heleboel andere.

2003, Pauline Schilder

Ik heb een hele leuke tijd op ...

Ik heb een hele leuke tijd op deze school gehad, ik had wel het idee dat onze klas erg hecht was. Mijn beste vrienden waren daphne en linda. Mijn maatje toen was dennis. Ik kon het eigenlijk wel met iedereen vinden, was niet erg populair maar goed dat heb ik ook nooit belangrijk gevonden. In de klas trok ik vaak met brenda op en vooral met aardrijkskunde hielpen we elkaar vaak, dan pakte ik de antwoord kaart van haar en zij die van mij. Wat hadden we een hekel aan aardrijkskunde. Brenda en debbie ben ik later weer tegen gekomen op mijn kappersopleiding en heel af en toe kon ik linda nog wel eens tegen op de sportschool. De rest heb ik eigenlijk zo goed als nooit meer gezien, best jammer eigenlijk.

2003, Pauline Schilder
?