Pauline Nekeman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pauline Nekeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Pauline Nekeman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor het eerst in Amsterdam, dat is voor mij voor altijd met de FM verbonden.

  Voor het eerst in Amsterdam, dat is voor mij voor altijd met de FM verbonden. Het pand was prachtig. Ik herinner mij dames met knotjes en knijpbrilletjes die daar prima bij pasten. Ik vraag me af wie van mijn jaargenoten in de bibliotheekwereld zijn terechtgekomen, ik in ieder geval niet. Maar hoe staat het met jullie?(Ineke, Roelof, Els (2x), Taitie, Tilly, Lilian, Marian). Ik herinner me meer achternamen dan voornamen. In die tijd werden we nl. nog met meneer en mevrouw aangesproken.

  Frederik Muller Academie, 1969

  Mijn leraar Nederlands Dhr.

  Mijn leraar Nederlands Dhr. Rietdijk en mijn leraar Engels T. Westendorp waren mijn favoriete leraren. Mevr. Niesten was een leuke lerares Frans. Aan D. Buse heb ik ook fijne herinneringen (kon goed uitleggen) Hij stierf jong. Uit mijn klas herinner ik me: Mieke Koot (een vriendin), Rieneke Jansen, Marian Duindam, Lily Fabri, Annemieke Beckers (met haar mooie gedichten)Verena Zonnenberg (en nog vele anderen!) In het eerste schooljaar mochten we geen lange broeken dragen, alleen eventueel met een jurk eroverheen!!!!

  RK MMS Cor Mariae Immaculatum, 1963

  ?