Ontdek PLUS

Pauline Napjus

Kent 5 personen

In een relatie , 2 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Pauline Napjus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pauline Napjus heeft 10 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel geleerd, niet alleen over Shiatsu, maar over het leven, over mijzelf.

  Veel geleerd, niet alleen over Shiatsu, maar over het leven, over mijzelf. Heel bijzondere school met heel bijzondere mensen.

  Amsterdamse School voor Iok..., 2000

  3 jaar bij juffrouw Proost, daarna meester Kalff.

  3 jaar bij juffrouw Proost, daarna meester Kalff. Ik zat in de klas bij Katinka, Wieselien, Rina, Marianne(hoi!), Jimmy(hoi!), Bob, Felix, Ferry,Michael, Bert (hoi!)Herman niet te vergeten, was ik toch wel stilletjes verliefd op. Rest schiet me even niet te binnen. Ik heb nog wel een klassefoto en een foto van het grote 10-jarig bestaan, maar ik heb geen scanner. Komt nog wel.(hoi Wieselien! ik heb nog leuke herinneringen aan een verjaardag bij jou thuis) O ja herinner me ineens het afscheidsfeest van de 6e klas. We waren indianen en ik moest in een groepje een dansje doen op " Son of my father". Marianne had een grotere rol geloof ik. Als iemand daar nog foto's van heeft of een film op video overgezet; dat zou ik graag willen kopieren!

  Mr.Dr. P.G. van Tienhovensc..., 1968

  Bohnenn, Tol voor Frans, hoe heette die lerares Duits ook weer? vreselijk mens.

  Bohnenn, Tol voor Frans, hoe heette die lerares Duits ook weer? vreselijk mens. Ethymologietjes komen bovendrijven. biologieleraar die zo onhandig was, viel steeds over de kachel. Leuke schoolfeesten; underground en soul ik was soul haha. Ik heb in Italie (112?) gezeten, daarna brugklas, mavo en havo. Die concierge die oorlogsverhalen kwam vertellen als er een les uitviel kan ik me ook nog goed herinneren! dat was heel leuk.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1973