Pauline Manon Langelaar

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pauline Manon Langelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pauline Manon Langelaar heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hoe we Meneer Timm van Natuurkunde, die zo'n ontzettende godsdienstfanaat was, in de maling hebben genomen, door tijdens een praktikum met alle meiden ontzettend overdreven ons op te maken en te kleden.

  Hoe we Meneer Timm van Natuurkunde, die zo'n ontzettende godsdienstfanaat was, in de maling hebben genomen, door tijdens een praktikum met alle meiden ontzettend overdreven ons op te maken en te kleden. Ook de jongens deden mee. Hij is de klas uitgelopen naar de conrector. Toen ie terug was, hadden we het meeste er alweer afgehaald. We waren zijn voorlezen uit de oude statenvertaling van de bijbel, zijn anti vrouw gedrag, zijn hardop gebid dat wij zondaars waren beetje zat....

  Visser 't Hooft Lyceum, 1984

  Ik deed de richting Bedrijfskundige Economie, met vrijstellingen.

  Ik deed de richting Bedrijfskundige Economie, met vrijstellingen. Maar heb van de 2,5 jaar er 1 gedaan, omdat ik het uiteindelijk theoretisch te weinig vond toevoegen aan mijn HEAO-CE.

  Vrije Universiteit Amsterdam, 1995

  De statistieklessen van Akasa van der Meij, mijn favoriete leraar.

  De statistieklessen van Akasa van der Meij, mijn favoriete leraar. Ik ga nog steeds om met Henriette Schellekens, Ernst Muller, Peggy Rickelman en Emel Kasirga. Vorig jaar heb ik meegeholpen aan de audit en heb ik een studente geholpen met afstuderen. Toen ik op de HBS zat, zat commerciele economie nog aan het Santpoorterplein.

  Haarlem Business School , 1991

  ?