Bekijk het volledige profiel van Pauline Lusink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Pauline Lusink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

zie info St Liduina school...

zie info St Liduina school

2004, Pauline Lusink

1 jaar in de brugklas gezeten....

1 jaar in de brugklas gezeten. Veel gelachen, weinig geleerd. WEl om de week verliefd op een jongen van een hogere klas. Ik ben nog steeds bevriend met Mariska Huijbens die ook maar 1 jaar op pius x heeft gezeten. Ik herinner me mw. Blessing en meneer Braat. Verder niet veel namen. Soulbroeken, afgaanse jassen en india bloesjes. Puchen en zundaps.

2003, Pauline Lusink

Zuster Angeline met haar zeer ...

Zuster Angeline met haar zeer zachte doch krachtige stem, Herr Labey (kommen sie bitte herein), mw de Graaf (cynisch) mw Steenburgen, zenuwachtig als er een pater binnenkwam. Miss Giezen voor engels. Het was toch wel echt heel meisjesachtig en een beetje uit de tijd. Ik was blij dat we bij het nicolaas gingen aansluiten en we met jongens in de klas kwamen. Veel leuker. In de brugklas zat ik met Anneke (Scholten) van Putten die nu nog een van mijn beste vriendinnen is. Irene Soer en Marike Gerritsen heb ik ook nog een paar jaar na school gezien. Voor de rest geen vriendschappen er aan over gehouden.

2003, Pauline Lusink
?