pauline honhof

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van pauline honhof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  pauline honhof heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1967 zijn de eerste meisjes, waaronder ik, op deze school gekomen.

  In 1967 zijn de eerste meisjes, waaronder ik, op deze school gekomen. Meesters en juffen die ik nog herinner zijn: Juffrouw Veerkamp, juffrouw van Wissen, men. v.d. Neut, men. Wijnands, broeder Rosario en broeder Lotharius. Ik zat in de klas bij Ellen Vink, Thea Tolen, Rosemarie Fiekert, Anita Huybens, Marry STroeve, Jeanet Sparreboom Jose Pappot, Marion van Nieuwmegen en Karin Roseboom de Vries. Van de jongens herinner ik mijn nog: Frank Zuidberg, Rob Zwart, Rob v. Rumpt, Rob Devilee, Robbert Grent, Ben Duyf, Ton Koek, Jos Consten, Hans Stolvoort, Mark Schilp, Gerrie Verbeek en nog een paar waarvan ik even niet op de naam kan komen. Ik zou het leuk vinden wat van jullie te horen.

  R.K. Basisschool St. Franci..., 1967

  Vanaf mijn vierde jaar t/m de eerste klas heb ik op deze school gezeten.

  Vanaf mijn vierde jaar t/m de eerste klas heb ik op deze school gezeten. Daarna ging de Jozefschool op in de Franciscusschool en Bernardusschool. Voor mij werd dat toen de Franciscusschool. Bij de kleuters zat ik in de klas bij juffrouw Vermeer. Wat ik me vooral herinner zijn de bouwhoek, de poppenhoek, het spelen in de gymzaal en als je jarig was kreeg je een strik op en mocht je de klassen langs. ( ik niet want ik was in de vakantie jarig, wel trakteren maar geen strik!).De flesjes schoolmelk die voor de kinderen met buikpijn op de kachel werden gezet, het plakken met propjes, de trouwerij van Beatrix toen we allemaal een glas kregen en de mooie schoolplaat van Sinterklaas die in een trein stapt.De verjaardagen van de juffen, wat met alle klassen tegelijk gevierd werden en vooral ook de hoge ramen waar je niet door naar buiten kon kijken.Eenmaal naar de eerste klas verhuisden we naar boven en kwam ik bij een hele lieve juf in de klas: juffrouw Strijbos. Ik zie nog zo de platen met boom, roos, vis hangen aan de muur. Eng was het als je iets moest gaan vragen aan juffrouw Hetem want die was heel streng en zat op een verhooginkje in de klas. Maar dat jaar ook het eerste schoolreisje naar Duinrell, geweldig!!

  St. Jozefschool, 1964

  In 1972 bgonnen wij met 3 brugklassen in een noodgebouwtje als dependance van Sancta Maria.

  In 1972 bgonnen wij met 3 brugklassen in een noodgebouwtje als dependance van Sancta Maria. Ieder jaar kwamen er een paar nieuwe brugklassen bij.Van de eerste jaren herinner ik me vooral het in de pauze snel naar het winkelcentrum gaan om een ijsje bij Jamin te kopen of een appel bij de groenteboer. Van de latere jaren zijn het vooral de klassenavonden, o.a. bij Krook thuis in Amsterdam en een keer bij men. Rasch.Ook het schoolcafe op vrijdagavond was ontzettend leuk( volgens mij ooit door Krook opgestart). Een topper was de werkweek naar Noordwijkerhout.Van de leraren zijn mij het meest bijgebleven: Rumping (wis) die vaak een krijtje in zijn mond deed i.p.v zijn sigaret, Willemse die in het begin met zijn puch naar school kwam en Bernardinus die ons de la Salle liet zien. Kortom een hele leuke tijd gehad. Leuk om te lezen Hans dat jij wiskundeleraar geworden bent. Ik weet nog dat jij als een van de weinigen, samen met Walter Bakker, altijd hoge cijfers haalde voor wiskunde zonder er echt wat voor te doen. Je hebt zelfs nog wel eens geprobeerd om het me uit te leggen, zonder resultaat overigens.

  Dom Helder Camara College, 1972

  ?