Bekijk het volledige profiel van Pauline Hendriks en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Pauline Hendriks heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

kennismaking in Groet. Mooi we...

kennismaking in Groet. Mooi weer toen we erheen gingen (we moesten fietsen) en toen we er eenmaal waren alleen maar regen. In het derde leerjaar een bommelding. Midden in de winter. Ik had les in het noodgebouw en mijn jas lag in mijn kluisje dus ik moest zonder jas op de fiets naar huis. En het was beneden 0. Ik heb het nog nooit zo koud gehad op de fiets. geweldige trip naar de ardennen in het 4e leerjaar. Iedereen bezopen, 1 huisje niet in gebruik (deze stonk naar vis), je eigen eten koken (viel ook niet altijd mee), leuke locale disco ookal was ik toen heel erg verlegen. Ben ik nu gelukkig absoluut niet meer.

2007, Pauline Hendriks

vreselijk druk eerste schoolja...

vreselijk druk eerste schooljaar. veel te veel boeken. Na 2e leerjaar kwam ik erachter dat ik de verkeerde opleiding had gekozen. Ben toen van commereciëel overgestapt naar secretariaat. Heb uiteindelijk niveau 4 afgemaakt met goede cijfers en zonder enige meoeite. Wat was er leuk? De open dagen, het studiecentrum, de begeleiders die als je ze goed kende erg met je begaan was en het een erg prettige school maakte. Pas geleden ben ik nog met mijn beste vriendin en nu ook mijn collega nog terug geweest naar school om te kijken hoe het er nu aan toe gaat (we werken om de hoek, dus da's erg makkelijk). Er is niet veel veranderd. Het is er nog steeds erg leuk en ik verbaasde me erover hoeveel mensen ons, na toch 5 jaar niet meer op school te zijn geweest, nog herkenden en ons met een brede lach tegemoet zagen. Dan weet je zeker dat je het goed gedaan hebt.

2007, Pauline Hendriks
?