Bekijk het volledige profiel van pauline Brigitha en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

pauline Brigitha heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

moet nu heel diep graven, zat ...

moet nu heel diep graven, zat hier ook samen met mijn tweelingbroer Martin in de klas, kan me het indianenfeest nog herinneren, heb daar ook een foto van, trouwfoto omdat de juf getrouwd was of ging trouwen, sta daar samen mer Michel op, woonde bij mij in de straat. En Brenda woonde vlak naast school heb ik nog lange tijd contact mee gehad.

2004, pauline Brigitha

heel veel lol gehad op deze sc...

heel veel lol gehad op deze school. Mijn beste vriendin(nen) waren Irene Bijl (waar ik nog steeds kontakt mee heb) en zeer goede vrindin. Karin en Ingrid Wessels, buurmeisjes van mijn huidige man Ron. Judith, ben niet zo goed in namen onthouden.

2004, pauline Brigitha

ik zat samen met mijn tweeling...

ik zat samen met mijn tweelingbroer Martin Schutte bij juf Laguna in de klas. Wij woonde in de Langeleidsedwarsstraat nr 71. mijn twee jaar ouderebroer Willemjan zat ook op deze school. Ik weet nog maar een paar namen, Danielle, de tweeling Marga en Cora, Jeanette van Velzen, zij woonde in de Kerkstraat, en Nanda. We hadden maar heel weinig jongens in de klas. Mijn vriendje op school was Mario Bennes, hij zat een klas lager. Zijn broer Kees zat weer bij mijn ouderebroer in de klas. Foto's moet ik opzoeken liggen bij mijn broer.

2004, pauline Brigitha
?