Bekijk het volledige profiel van Pauline Besselse en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Pauline Besselse heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

geen idee meer welke jaren ik ...

geen idee meer welke jaren ik op deze school zat. Paar jaar op deze school gezeten. Ik heb weinig herinneringen. Ben halverwege, volgens mij in de vierde klas, naar een montessori school in maarssen gegaan. Namen die ik nog weet zijn: nicole, erica, gerda en Lydia Griffioen. Ik weet nog dat ik een keer in de hoek heb gestaan bij een juffrouw Bets volgens mij. Slappedel en Kooistra weet ik ook nog wel. Ik ging volgens mij met zijn dochtertje Gea om. En Eva Voogd, een juffrouw die ook eens met haar man op ons vakantie adres langs kwam. Heb ik altijd een erg lieve juffrouw gevonden. Gek eigenlijk dat je toch zoveel herinneringen kwijt raakt. Maar nu ik zo loop te tikken komt er toch wel weer wat bovendrijven.

2007, Pauline Besselse

ik weet niet meer exact welke ...

ik weet niet meer exact welke jaren het waren. Twee jaar brugklas gedaan en toen naar de mavo. Namen die ik nog weet zijn Matthijs, Else, Richard, James, Ricardo (die ik laatst weer tegen kwam omdat ik net in Harmelen ben komen wonen), Liesbeth, Angelique. Vaak de klas uit gestuurd, kamp in Leusden (volgens mij), Wijkamp als indrukwekkende rector, de revu waarin ik als danseresje mijn debuut maakte. Een wereld school. Helaas heb ik op een andere school mijn examen gedaan. Goede herinneringen.

2007, Pauline Besselse

Wel een paar. Ik zag bij barba...

Wel een paar. Ik zag bij barbara van soest onze klassenfoto staan, alleen ik stond er niet op. Toen besefte ik in een keer dat ik veel gespijbeld heb in die tijd. Dus ik zal er toen wel weer eens niet geweest zijn. Ik herinner me Jolanda Smit, Barbara natuurlijk. Mark van Noord was een goede vriend en Nadia Moumna mijn beste vriendin in die tijd. Maatschappijleer van Paul Kagie, die een hele eigen manier van lesgeven had. In eerste instantie dacht je met een tiran te maken te hebben, later bleek het de beste leraar te zijn die je je kon wensen. Ik was ongetwijfeld een draak van een leerling, maar wel veel lol gehad. O ja mevrouw Donk heeft ook altijd een speciaal plekje in mijn hart. "ik eet je op hoor" zei ze altijd als je te veel aan het praten was.

2007, Pauline Besselse
?