Bekijk het volledige profiel van paulina jongens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

paulina jongens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

ik heb op deze school gezeten ...

ik heb op deze school gezeten om de opleiding tot ziekenverzorgster te volgen.Heb toen geleerd en gewerkt tegelijk werkte toen in een verpleeghuis en daar ben ik nu nog steeds werkzaam als ziekenverzorgster, bij dementerende bejaarden. werk inmiddels al 7 jaar partijm omdat ik twee kinderen heb en dit goed te combineren is met thuis.

2008, paulina jongens

ik heb op deze school gezeten ...

ik heb op deze school gezeten en volgde daar de opleiding tot bejaarden helpende. Weet nog dat ik het een grote school vond vergeleken met de huishoudschool. Heb na deze opleiding de opleiding voor ziekenverzorgster gevolgd in heiloo bij de nicolaasbeetsschool. ben nu nog steeds werkzaam als ziekenverzorgster in een verpleeghuis met dementetrende bejaarden.

2008, paulina jongens

ik ging wel met meerderemeiden...

ik ging wel met meerderemeiden om van school weet alleen niet meer precies met wie speciefiek. jolanda de vries was een van mijn faforieten en piet beemsterboer henk en paulien kuulkers dit zijn een beetje de leeraren die me goed zijn bij gebleven.het was een goede school. Moet eerlijk bekenen dat me niet zo heel veel is bij gebleven van deze tijd. Na deze school ben ik naar de huishoudschool gegaan. daarna heb ik 2 jaar een opleiding gevolgd voor bejaarden helpende in heerhugowaard op het horizon college. Dit vond ik niet veel voorstellen en bem toen de opleiding voor ziekenverzorgster gaan volgen op de nicolaasbeets school te heiloo en ben nu nog steeds werkzaam als ziekenverzorgster in een verpleeghuis met dementerende bejaarden.

2008, paulina jongens
?