Bekijk het volledige profiel van Paulina Dekker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Paulina Dekker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik voelde mij als een vreemde ...

Ik voelde mij als een vreemde eend in de bijt. Wat een gezwatel over niets. En dat gejank tijdens de lessen. Het leek eerder therapie dan onderwijs! Ik heb het een tijdje aangekeken en gelukkig kwam ik er op tijd achter dat er geen maatschappelijk werkster in mij school. Werd trouwens ook gewoon tegen mij gezegd. Ik heb er in mijn latere leven toch veel aan gehad.

2003, Paulina Dekker

Heb heel wat gekeet met Gerda ...

Heb heel wat gekeet met Gerda de Krijger op deze school!!

2003, Paulina Dekker

Ik ging samen met Marjolein Ni...

Ik ging samen met Marjolein Nijntjes en Jaring Walsweer naar Amsterdam. Gebombardeerd als de boertjes uit de Zaan. Mijn eerste kennismaking met het Amsterdamse volk (veel sjonnies en anita´s. Uiteindelijk nog jaren door mijn werk in Amsterdam blijven hangen. Weinig geleerd, wel veel leuke herinneringen. Ik mocht vaak met mijn gymjuf meerijden (zij woonde toen bij mij om de hoek). Kwam haar vorig jaar toevallig tegen in de leeszaal. Zij herkende mij wel. Sommige mensen hebben een geheugen als een olifant!

2003, Paulina Dekker
?