Bekijk het volledige profiel van Paulina deJong en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paulina deJong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

HEBO CM.....erg leuke feesten ...

HEBO CM.....erg leuke feesten in de Tempel en het Paard...erg leuke tijd gehad daar op de Koninginnegracht !

2006, Paulina deJong

In de 4e klas ben ik bij de Ni...

In de 4e klas ben ik bij de Nije Kroost gekomen omdat wij naar Crosestein verhuisden. Ik vond het in het begin erg wennen maar dat veranderde snel met de toneellessen bij juf Dingstee, Hetty, Diana en Annemarie. Erg leuke tijd gehad alleen jammer dat er toen in 1983 geen musical werd gehouden maar een tentoonstelling over de telefoon/communicatie...Grappig dat het schooltje a/d buitenkant weinig veranderd is als ik er soms nog langs fiets...

2006, Paulina deJong

de zandbak in de klas en die p...

de zandbak in de klas en die plantjes in van die groene zeep bakjes...ik heb er ooit 1 per ongeluk met mijn miniparapluutje afgestoten en moest meteen bij juffrouw Berk komen, wat vond ik haar streng en wat was ik bang...en de trouwerij van 1 van de juffen met een boer. Waarvan we dia's kregen te zien van de geboorte van een kalfje. Ik zie ze nu nog zo voor me ! Renie, jij woonde tegenover ons (althans in de steeg). Weet je nog...al die kinderen van de Jong op de hoek (J. Thijssenlaan nr 24)

2004, Paulina deJong
?