Bekijk het volledige profiel van Paulina Damen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paulina Damen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat bij juf Christien in de...

Ik zat bij juf Christien in de klas. Weet niet veel meer, maar wel dat ik 'judo-demonstratie' gaf met Roos en dat ik verkering had met Jurgen, omdat hij net als ik op 11 mei jarig was. Verder herinner ik me ook het leren veterstrikken op een soort telraam, de zandbak op poten en dat ik vaak een mozaïek legde. Leuke tijd.

2004, Paulina Damen

Leuke school. Ik ken Jimmy Ber...

Leuke school. Ik ken Jimmy Berserik nog wel. Ik zat bij zijn zusje Patty in de klas. Kan best zijn dat we samen van Ton Nieuwenhuisen les hebben gehad in de gedeelde klas 4/5. Ik kwam toen na de herfstvakantie op deze school. Wat een verademing na mijn vorige basisschool (Bouwlust), wat een leuke meester en wat een aardige kinderen. Ik ging veel met Claudia Arkenbout om. En later veel met Mascha de Gijt, Etienne Heijneman en Jason (achternaam vergeten). Leuke zesde klas ook met Juf Yvonne, in de dependance in Loosduinen. Heerlijke tijd gewoon.

2004, Paulina Damen

Barbara, ik ben ook benieuwd h...

Barbara, ik ben ook benieuwd hoe het met jou is. Nog altijd in de VS? Ik ben een paar keer verhuisd en daarbij ben ik natuurlijk het telefoonnummer van je moeder kwijtgeraakt dat je me voor de zekerheid had gegeven. Schiet lekker op he? Laat je wat van je horen? Ik zou ook graag eens horen hoe het met mijn oude buurmeisje van de Meppelweg gaat, Mariëlle Kamp, zij blijkt ook op de Dalton te hebben gezeten, misschien vlak nadat ik van school was? Tot mijn grote verrassing zie ik haar naam hier in de lijst staan. En dan Marjolijn Boenders, afgestudeerd in notarieel recht, stoer hoor! Hoor graag hoe het met je gaat.

2004, Paulina Damen
?