Bekijk het volledige profiel van Paulina Berhitu en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paulina Berhitu heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Kreeg o.a. les van Peter Goedv...

Kreeg o.a. les van Peter Goedvriend en mv vd Geijn. Ging veel om met Patty Wardenaar, Else Krens en ene Monique (die bij haar oma woonde). Herinner me Mieke en Jan, Ronnie, Ineke en een blond meisje met giga rotterdams accent, een Liza Minelli look-a-like en nog veel meer leerlingen wiens naam ik vergeten ben.

2007, Paulina Berhitu

Ik ging in het begin om met St...

Ik ging in het begin om met Stephanie Sabandar, Annemieke Vos (vosje), Mieke Overeem en Adriana Sopacua. Later met Anna, Gina en een chinees meisje wiens precieze naam ik vergeten ben (Shoylang?!), Marlouk van Duren (onze celebrity), Marijke van Dijk, Yvonne Theunissen (tuinboon), Carmen etc. Van de jongens herinner ik me Roy Gramser, Giovanny Usmany, Han Vunderink, Hugo Baardman en nog een aantal anderen. Anita, Brigitte en ik hebben tijdens een klassenfeest (1E) Waterloo van Abba gezongen. Ik herinner me van de leerkrachten mn Paalman, Krips, v Mameren, vd Veen, Francken, Moenen, juf v Dijk (handvaardigheid), en een tekenleraar met rood lang wapperend haar en een baard die doedelzak speelde en een oude Citroën reed. Kent iemand zijn naam nog? Natuurlijk herinner ik me ook nog dat we op kamp gingen naar de Hooghe Hoenderberg met verschrikkelijk macaroni met ham en kaas, dat leek wel.. (vul zelf maar in!). Maar ook dat we naar een biologisch dynamische boer zijn geweest. Al met al een leuke tijd.

2007, Paulina Berhitu

Ik heb bij zuster Lydia gezete...

Ik heb bij zuster Lydia gezeten en bij juffrouw Ellie. Herinner me de grote tuin achter de school met een oude houten deur die uitkwam bij de eierboer. Er staat me ook vaag iets bij van een juffrouw die viool speelde. En een bezoekje aan het klooster naast de school.

2007, Paulina Berhitu
?