Bekijk het volledige profiel van pauliene van dendool en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

pauliene van dendool heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

KV/JV: Kan me eigenlijk erg we...

KV/JV: Kan me eigenlijk erg weinig van deze school herinneren, kamp in Zelhem was tof:-) heb het dan ook niet afgemaakt.

2005, pauliene van dendool

gezellige dorpsschool, had een...

gezellige dorpsschool, had een fijne tijd. Plantjes water geven in de vakanties voor Ankie Stout, schoolreisjes, koninginnedag....kan me niet echt veel herinneren...maar fijne tijd:-) Paar jaar later nog een keer zwarte Piet geweest daar. In ieder geval korte "reistijd", woonde ca. 500 meter van school naast de Ponderosa.

2004, pauliene van dendool

Te veel om op te noemen. Had e...

Te veel om op te noemen. Had een gezellige tiid op de Mavo. Met de nadruk op GEZELLIG....daarna nooit meer echt wat geworden met studie etc....favorietvakken...Engels van Roos, muziek van Berry maar behalve handelskennis en wiskunde vond ik alles "gewoon errug gezellig", Teus, Harry, Jan, Theo, Ineke, Haarman, van Nijf, Arie, ik herinner me ze allemaal nog...schoolavonden en kamp in Limburg waren hoogtepunten. Ik woon sinds '94 in Noorwegen, net buiten Oslo, woon samen met Nicolay(Noors). Kwam hier via Free Record Shop terecht, waar ik van 1986 tot mei 2004 gewerkt heb. Geloof dat ik niet de meest aktieve leerling was als het schoolwerk betrof, maar op het sociale vlak presteerde ik redelijk ok. Klasgenoten (op de foto van klas 4E '83 staan een deel oude bekenden) Jacqueline, Marieke, Jolanda, Irene, Claudia, Robert, John, Michelle, Wico, Bertina, Mubeyin(hoop dat ik dit goed schreef)Marca, Ellen,Marco, Maaike, Romeo, Edward, Marjan, te veel om op te noemen! ...vreselijk zin in een reunie, maar moet wat mensen aan de Nederlandse kant hebben om dit voor elkaar te krijgen.... Wellicht tot horens!! Plien

2004, pauliene van dendool
?