Paulien Sweers

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paulien Sweers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Paulien Sweers heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond de Middelbare school niet de leukste tijd van mijn leven.

  Ik vond de Middelbare school niet de leukste tijd van mijn leven. Hoewel ik ook wel leuke herinneringen heb. Had niet echt aansluiting bij anderen. We hadden een klein groepje waarmee we (vnl. niet-rokers) bij elkaar stonden.Mijn eerste klas verdween zowat in z'n geheel naar de MAVO en dus moest ik een nieuwe start maken in de 2e. Ik herinner de indrukwekkende geschiedenislessen van De Rek. Letterlijke dictaten, idem van Verbeek. Hartkamp was een vernieuwer, waardoor niemand meer hekel had aan Economie. Gymen was niet mijn ding, maar ik leefde me uit in het jazzballet bij Elske Dwars en heb dat nog mijn gehele studietijd bij haar gedaan met zelfs optredens en wedstrijden. Herinner me nog de actie om de aardappeloogst in Zeeland te redden. Zou de middelbare schooltijd nog best eens een 2e kans willen geven!! (als ik zie hoe leuk mijn kinderen het nu op school hebben).

  Het Hervormd Lyceum Zuid, 1969

  Ik zat in de Banstraat op school.

  Ik zat in de Banstraat op school. Leuk was het voetballen op het pleintje aan de overkant. Heel veel namen herinner ik me en ik ben benieuwd hoe het met ze gaat. Helen v. Meel, de Jonkhoffjes, Willem v. Schaik, Ingeborg Koelman, Paul Popma, Henk van Dijk (met zijn eeuwige potloodmannetjes)etc. etc. Het was een hele leuke tijd, heel beschermd.

  Hildebrand van Loonschool, 1961

  ?