Bekijk het volledige profiel van Paulien Lenferink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paulien Lenferink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Na de Mavo heb ik nog 2 jaar h...

Na de Mavo heb ik nog 2 jaar havo gedaan aan het piusX college In de pauzes zat ik altijd in de kelder met Paulien Kuipers, Angela Masselink en ?????

2010, Paulien Lenferink

Ik was leerling op 't Venderin...

Ik was leerling op 't Venderink en werkte op het Gerardus Majella ziekenhuis in Hengelo. Ik ben een keer een half jaar terug gezet.

2010, Paulien Lenferink

Als eerste heb ik bij juf. Mun...

Als eerste heb ik bij juf. Munsterhuis in de oude school gezeten tegenover Loohuis. Daarna in de oude school bij juf. Kemperink, meester de Heer, Juf. ter Haar en meeste de Rooy. Toen ik in de 5e klas zat is er een nieuwe school gebouwd. De volgende leerlingen zaten bij mij in de klas, Ceciel Booyink, Irma Morskieft, Bertil Morskieft, Johan en Hennie Kuipers, René Mentink, Marga en Bernadette Koopman, Yvonne Withag, Yvonne Leferink, Ben Loohuis, Wilfried Brummelhuis, Marcel Hofhuis, Wilma Heithuis, Irma Wissink Ik geloof dat ze dit zijn, laat het me anders maar weten, indien ik je vergeten ben. met vriendelijke groet Paulien Lenferin-Loohuis

2010, Paulien Lenferink
?