Paulien de Rochemont

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paulien de Rochemont en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paulien de Rochemont heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het heette toen CHr.

  Het heette toen CHr. Nat. Kleuterschool zoals Juffrouw de Jong het in mijn poeziealbum schreef. steltenlopen en in het paardetuig spelen, ook een prachtig clownscostuum in de verkleedbak. Ik heb nog een foto van een toneelstukje dat we opvoerden verkleed als boertjes en boerinnetjes.

  Hummelhof, 1962

  het heette toen net Sweelinck Conservatorium,ik vond het heerlijk door heel Amsterdam heen te fietsen naar al die verschillende gebouwen : Bachstraat, Keizersgracht (was wel moeilijk om daar een studeerkamer te boeken) de kerk net een half blok verder,

  het heette toen net Sweelinck Conservatorium,ik vond het heerlijk door heel Amsterdam heen te fietsen naar al die verschillende gebouwen : Bachstraat, Keizersgracht (was wel moeilijk om daar een studeerkamer te boeken) de kerk net een half blok verder, de nieuwe Heren?gracht en dan natuurlijk naar je priveles bij de leraar aan huis. Joop van Zon, ik heb nog altijd veel respect zoals hij dat orkest leidde, nog tweemaal een ensembleklas met hem gedaan ook, heerlijk hoor. Eerst was het een viool/piano duo et Gerard van Halsema, het jaar daarop, wat een plezier, fluit/viool en harp trio et Josefine van Son en Jeanet. Mevrouw Bets van der Horst, ze was zo'n beetje mijn tweede moeder, heel verdrietig dat ze overleed, Leo Boelens, heel hard gewerkt en wederzijds respect gewonnen. Een leuke groep vrienden, violistenclub met Gerardien Laverman, Annemiek Pronker,Nick Devons, Peter Vinke, Iris de Leur en Basil de Visser. Andere vioolstudenten van die tijd waren Chiel Eekhof, Rudolf Nottrot, Egbert Kreiken, Jan-Paul Tavenier, Peter Brunt, Margo Pameyer, niet te vergeten Jaap van Zweden, Hilde Cramer, Femke Sonnen, Sjanneke Laghuwitz, en Geerten Kooi en anderen. Maandagavonden eenmaal per maand etudes voorspelen op de keizersgracht, van Kreuzer tot Paganini hoorde je dan,Davina van Wely, Bets van der Horst en Leo Boelens, wel gezellig toch behalve dat ik voorspelen een ramp vond. Orkestklas met Meneer Krebbers en Johan Kracht. Andere klasgenoten waren Saskia van der Wel, Anneke Hogesteyn en Ernst op bas, Michiel Weitner, Ellen mertz hobo, Annelies Woustra? fluit, Martin gitaar, Bert van der Neut piano,Christa Korsten piano, Connie uit Hong Kong. Ook was ik bevriend met Olga van Benthem en Suzanne Schaffert. Ik zou het leuk vinden te horen hoe het iedereen vergaat.

  Conservatorium van Amsterdam, 1977

  Ik kwam in 3Havo terecht met Hanneke Medik en Ina Kadijk, hoi Ina!Hannah Bouma, JoAn Sluis, Loes Bakker, Karin van Strien, Margo Peetoom, Hans Karsch, Ineke Zwaan, Annet .

  Ik kwam in 3Havo terecht met Hanneke Medik en Ina Kadijk, hoi Ina!Hannah Bouma, JoAn Sluis, Loes Bakker, Karin van Strien, Margo Peetoom, Hans Karsch, Ineke Zwaan, Annet .., Ella den hartog, Nelleke... enz. Zijn hier helemaal geen klassefoto's van gemaakt ? Mijn broer Ronald zat een klas hoger.

  Christelijk Lyceum Alkmaar ..., 1972

  ?