Paula Verweijen

Kent 0 personen

WIDOW , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula Verweijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paula Verweijen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kan me nog een kampweek herrineren in Horst waar we met de fiets naar toe gingen, zelf deden we koken samen met Jose Trees Gonnie Ans en ik in een bungalow.

  kan me nog een kampweek herrineren in Horst waar we met de fiets naar toe gingen, zelf deden we koken samen met Jose Trees Gonnie Ans en ik in een bungalow. Juf Takken-Arts die ging trouwen en een juf de Bruin die naar de Antillen ging. Ik heb wel klasse foto's maar weet nog niet hoe ik ze er op moet zetten, zogauw ik dat weet zie je ze weet nog veel van school moen Pin zegt dat jullie iets? typen heb ik hier geleerd en zingen (hmmm...)leuke herrineringen

  Maria ten Hove Huishoudschool, 1970

  kan me nog veel juffen en meesters herrineren zoals Geurts,Theunissen Juf Wijnen Geabler.

  kan me nog veel juffen en meesters herrineren zoals Geurts,Theunissen Juf Wijnen Geabler.... deGroen, Reiss een mucical over een beer die los was(ken nog stukjes tekst) in de concertzaal ik zat in de klas met marian S. Annie O, Anita en Trees V Ik heb nog een oude video band met daarop verschillende kinderen er op (er waren 2 klassen van hetzelfde jaar)

  R.K. Meisjesschool, 1963

  elke dag met de bus via Uden naar Veghel naar school.

  elke dag met de bus via Uden naar Veghel naar school. omdat we met de bus waren mochten we vaak eerder gaan. De stages zijn me het meest bijgebleven en namen net als Lieke v.d.Akker ,Ria van Asseldonk een meisje Swinkels , marie-Jose Donkers. Ook het fiesten/lopen van de ene locatie naar de andere angeliek van Ganzewinkel een Rian, Bep, Arda, Jaqulien, iets met Glaudemans(zusjes of nichtjes?) Jammer volgens mij zijn er nooit klassen foto's gemaakt ik volgde de INAS en we zijn een keer op kamp geweest in Beek-Ubbergen en daar geski-ed op een borstelbaan Een meneer Rijken is me bijgebleven

  de Molen Beemden, 1973

  ?