paula vankleef

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van paula vankleef en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  paula vankleef heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Goh, wat weten sommige mensen toch nog een hoop van deze school.

  Goh, wat weten sommige mensen toch nog een hoop van deze school. Ik kan me dus ook niet zoveel meer herinneren. Ja die rotmeester Post. Veel opgetrokken met mijn vriendin Mariette van Vliet. Feestjes organiseren in de bank bij haar ouders. Zat in klas bij Willeke Meijerink (vader was hoofd)Gerard Bijkerk is al dood dat maakt wel indruk. Euhhh Roeland Wezelenburg ook met zijn viool hahaha. Ik spreek Jan Willem Oosterveld nog wel en Jan Karel de Wolf kom ik ook nog wel eens tegen. Herinner met nog wel een weekend met verstandelijk gehandicapten met een leraar die daar zo bij betrokken was met een baard ?? weet zijn naam niet meer. Dat was ook wel indrukwekkend.

  2004, paula vankleef

  Echte één en al feestjes met Amanda, Ineke, Yolanda enz.

  Echte één en al feestjes met Amanda, Ineke, Yolanda enz. Leuk afscheidsfeest ook. Enne echt niet gevochten met Merlijn !!! Leuk weetje later heb ik een avondopleiding MBA gedaan kreeg ik hem weer als leraar. Hij wist niet waar hij het zoeken moest enne hij spoort dus nog steeds niet!!

  2004, paula vankleef

  Leuke school, veel lol met Rony.

  Leuke school, veel lol met Rony. Bij Douma uit de klas gesprongen bij het nablijven. Enne jazz-ballet met de gymleraar hoe heette die nou ook alweer....???? Ja die kale bedoel ik....En soms ook leuke leraren: weet alleen nog dat hij geschiedenis gaf....lekker ding. Afijn mijn geheugen qua namen laat me nu al in de steek.

  2004, paula vankleef
  ?