Ontdek PLUS

Paula Stok

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula Stok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paula Stok heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben van de lichting sept.

  Ik ben van de lichting sept. 79 en met de start van de opleiding ben ik ook in de Wiek gaan wonen. Wat namen van medelotgenoten: Vera Rasing (en Wout) Alers, Rien, Daan, Irene en uit de wiek Cees van Zee, Annete Twigt, Pieter van de Wilt, Els Korsten, Marjan de Vries, etc.

  Zuster Engelberth Stichting, 1979

  Ik heb 3 jaar op deze school gezeten waarvan 2 jaar (4de en 5de klas) bij meester Groeneveld en het laatste jaar bij meester Bouman.

  Ik heb 3 jaar op deze school gezeten waarvan 2 jaar (4de en 5de klas) bij meester Groeneveld en het laatste jaar bij meester Bouman.Wat ik me van hem alleen herinner is dat je geen jezus mocht zeggen maar dat moest zijn -jee, en dat zeg je tegen de kat als hij op de mat plast.- en het andere wat ik me van hem herinner dat hij ging voorlezen als hij eigenlijk boos was. Wat andere namen van klasgenoten: Esther .. (uit canada), Marga Mak, Annelies Zuidema, Gertjan de Bruin, Arie ..?(zoon van een dominee), Peter, Piet Melgers, Gerda de Jager, Johan Haasnoot. Ook herinner ik me vaag een soort oude dame, Stok heette ze geloof ik en ze gaf alleen handwerkles oude stijl,zoals een sjaal breien, en een schort smocken of iets dergelijks.

  Koningin Wilhelmina School ..., 1970

  Van de drie jaar dat ik hier op school heb gezeten, heb ik 2 jaar (2de en 3de klas) van juffrouw Ketting les gehad.

  Van de drie jaar dat ik hier op school heb gezeten, heb ik 2 jaar (2de en 3de klas) van juffrouw Ketting les gehad. Volgens mij was ze vrijgezel, had ze rood haar en kwam ze uit Roozendaal. Het was toen nog gebruikelijk dat docenten tussen de middag bij leerlingen thuis mee kwamen lunchen om te kijken uit wat voor "nest" je kwam. Een andere herinnering is het uitjouwen en uitdagen van kinderen van de school van de overkant van de straat met kreten als "katholieken stinkfabrieken en malcomezen stinkchinezen". De naam van de onderwijzer(es) uit mjin eerste klas weet ik niet meer. Ik zat rechts vooraan en heb een keer (voor mijn gevoel) heel lang met een afgeplakte mond met plakband moeten zitten omdat ik teveel praatte. En bovendien mocht ik voor straf de planten geen water geven. Een naam die ik me uit die tijd goed herinner is Ad Haak. Andere klasgenootjes? Lydia en Saartje.

  malcomesiusschool, 1967