Paula Stans

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula Stans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Paula Stans heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een heftig jaar.

  Het was een heftig jaar. Tweejarige opleiding (secretarieel administratief) in een jaar bestemd voor herintredende vrouwen. Veel geleerd en een hechte groep. Aan m'n stageplaats heb ik nu mijn huidige baan te danken. Ik werk nog steeds met heel veel plezier. Meer details en foto's volgen.

  Anna Polakschool, 1994

  Mijn eerste kleuterschooljaar zat ik bij juffrouw Wellingshof.

  Mijn eerste kleuterschooljaar zat ik bij juffrouw Wellingshof. Haar zuster was ook kleuterjuf op deze school. Juffrouw Wellingshof woonde op de Bos en Lommerweg bij het postkantoor. Zij was een lieverd. Als je jarig was kreeg je altijd een cadeautje. Ik herinner mij nog drie kaatsenballen die ik zelf in de winkel uit mocht zoeken voor mijn verjaardag. Kleien deden we met verse klei. Die klei lag in een grote teil met water (tegen het uitdrogen). Heerlijke tijd!

  Sint Imelda Kleuterschool, 1957

  Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten. Daarna verhuisden wij. In de eerste klas hadden we les van juffrouw Negerborn en in de tweede klas van juffrouw Koster (dat was een schatje).

  R.K.Maria school basisschool, 1959

  ?