Paula dosAnjos

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula dosAnjos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paula dosAnjos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik me vooral herinner is dat ik samen met Jacqueline voor mijn gevoel meer gespijbeld heb dan op school heb gezetten.

  Wat ik me vooral herinner is dat ik samen met Jacqueline voor mijn gevoel meer gespijbeld heb dan op school heb gezetten. We gingen altijd ergens in de Breestraat wat drinken. Was veel leuker.

  Instituut PONT, 1983

  Heb een hele leuk tijd gehad op deze school.

  Heb een hele leuk tijd gehad op deze school. De eerste 2 jaar met o.a. Erica, Marjon, Edith en Vera heel veel lol gehad. Het was zo leuk dat ik het 2e jaar maar over heb gedaan. Toen o.a. bij Monique, Michel, Cecile, Ralf en Arend Jan in klas gekomen. De leraar Frans, Martin, vond ik echt de leukste leraar. En die leraar dat Duits gaf, die was echt erg. Ik had gemiddeld altijd een 2. Op de een of ander manier ben ik toch geslaagd voor Duits. De concierge meneer Knipping dat was een lieverd. Matste me bijna altijd als ik te laat kwam.

  Petrus College, 1978

  Ik heb in de klas gezeten met Monique, Onno, Marnix, Paul(tje), Evert, Jolanda, Titia, Lonneke, Margarita, Stefanie, Bart, Jantje, Jan Herman, Max, Angelique.

  Ik heb in de klas gezeten met Monique, Onno, Marnix, Paul(tje), Evert, Jolanda, Titia, Lonneke, Margarita, Stefanie, Bart, Jantje, Jan Herman, Max, Angelique. Wat ik me nog goed herinner: De Eierdoppen die op vrijdag optraden en Max die me altijd plaagde.

  Bijdorpschool, 1970

  ?