Paula de Haan-Breider

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paula de Haan-Breider en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paula de Haan-Breider heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb in deeltijd de HBO P&A gedaan.

  Heb in deeltijd de HBO P&A gedaan. Werk nu als P&Oér in het ziekenhuis in Leeuwarden.

  Hanzehogeschool Groningen, ..., 2000

  Ik zat net voor de mammoetwet aan, in de laatste lichting van de MMS.

  Ik zat net voor de mammoetwet aan, in de laatste lichting van de MMS. Klasgenoten door de jaren heen waren Inez Münninghoff, Elwyn Burmann, Liesbeth Broërken of was het Breurken, Lineke le Roux, Marieke Rolf, en nog heel veel andere leuke mensen die iets minder op de voorgrond traden,: Emmy Koets, Ineke van der Heide, Marga Blixt, Judi Jansen, Peggy Trieling, Rita .... (vriendin van Judi, Wilma Schlamann, José Staal en Jeannneke Wagener. Volgens mij kon ik het met iedereen wel vinden. Les gehad van Ate Berger (wie niet?), Doodkorte (wie niet), Tonni Andringa , Liesbeth ..... voor duits. Bijzondere herinneringen aan Saskia Borgesius, 5 jaar tekenles van haar gehad en vele kopjes thee bij haar thuis. Corfage was de conrector. Schoolfeest in de 4e of 5e waar Brainbox kwam optreden. Benieuwd hoe het met de anderen van mijn jaar is.

  Maartenscollege, 1967

  splinternieuwe school in nog aan te leggen wijk Paddepoel.

  splinternieuwe school in nog aan te leggen wijk Paddepoel. Schoolhoofd was Niesing. Wandeling door wat toen nog erg groen was en onbebouwd tussen Selwerd en Paddepoel. Vriendinnetje was ondermeer Greetje Franssen, ze woonde aan de Iepenlaan.Schoolreisje naar Us Blau Hiem in Appelscha

  Basisschool Bisschop Bekker..., 1965

  ?