Bekijk het volledige profiel van Paul Wagner en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paul Wagner heeft 0 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een prima school, beetje ouder...

Een prima school, beetje ouderwets was het opstellen in rijen van 2 op het schoolplein als de bel ging en iedereen weer "netjes" naar binnen moest. klasgenoten waren onder andere: Jeroen Schuurhuis(tevens buurjongen) Jaap Hulsinga (nog steeds contact mee en goede vriend)Danny Manasse (verjaardagsfeestje in Putten en spelen boven de winkel in de Hellestraat) Mechelien Adam, Hermien Plomp, Ernst-Jan van der Wal, Willem Ter Velde, Rogier de Weduwe en John Reef. Ik zal er vast heel veel vergeten zijn ook doordat ik halverwege de lagere schoolperiode van school ben gewijzigd. Het beste allemaal!

2004, Paul Wagner

Wat was dat wennen op de Kees ...

Wat was dat wennen op de Kees Boekeschool. Leraar bij de voornaam noemen heel veel vrij (dinsdagmiddag en donderdagmiddag) en vakken als koken en volksdansen! Een heel bijzondere school die kinderen veel ruimte gaf voor eigen inbreng. Spelen op dat enorme plein met een soort van doolhof van hout in een enorme zandbak en natuurlijk de moestuinen vergeet je nooit meer.

2004, Paul Wagner

Heb een bijzondere tijd gehad ...

Heb een bijzondere tijd gehad op deze school. Wel een heel mooie omgeving waar je op dat moment totaal niet bij stilstaat. Inmiddels ben ik samenwonend, geen kinderen en squash regelmatig met een paar goede vrienden. Heb geen contact meer met schoolvrienden van deze school (niet bewust overigens). Kwam puur per toeval Ewald Deen tegen in Zeist die nog net zo makkelijk in de omgang is als bijna 20 jaar terug. Ooit Annet van Tol tegen gekomen bij het postkantoor in Utrecht. Wat een tof mens is dat toch. Marjolijn was ook zo een bijzonder leraares, trendy gekleed en lekker informeel. Dorrestein voor wiskunde en natuurkunde en Herters voor Frans (wat een rotvak was dat toch) eerlijk gezegd heb ik nu wel eenbeetje spijt dat ik te eigenwijs was om ook maar iets van de taal te willen leren. En natuurlijk handenarbeid in een kelder onder een flat waar je door het bos naar toe liep.

2004, Paul Wagner
?