Bekijk het volledige profiel van Paul van Oosterhout en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Paul van Oosterhout heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik ben geboren in de Nova op n...

Ik ben geboren in de Nova op nr, 30 hs achter, en woonde later op 28 II voor. Na twee jaar kleuterschool (juf. Jolink) en 9 mnd. 1ste klas zijn wij naar Monnickendam vertrokken. Ik kan mij verder geen leraren meer herinneren. Wel de grote kastanje op her schoolplein, maar wie kan dat niet? Herinner mij ook de herdenking toen IJzerdraad overleden was. Namen herinner ik mij vaag.... Andries Voorn en al zijn zusjes natuurlijk, want die woonden bij mijn grootmoeder boven, op de hoek van de La Mairestraat. Wimpie Mekke, Andre Volkers (herinner me dat ik bij hem thuis heb gespeeld) Elly Feller, Ingrid Melchers, Rinus Witteveen. Het is allemaal zo lang geleden hè ?

2004, Paul van Oosterhout

Ik weet niet waarom, maar ik k...

Ik weet niet waarom, maar ik kan me niet veel van deze school herinneren. Ik zat in de klas bij Juff. Smits. Groeten van Paul (woont al 30 jaar in Denemarken :)

2004, Paul van Oosterhout

Heb nog net een jaartje Weeshu...

Heb nog net een jaartje Weeshuis meegemaakt, en de verhuizing naar de barak aan de dijk. Herinner me Six-Dijkstra en Walstra (met z'n Groningse dialect :) Kan me heel vaag een paar namen herinneren van klasgenoten.... daar kom ik wel een keer op en schrijf dan wat meer.

2004, Paul van Oosterhout
?