Bekijk het volledige profiel van Paul van Lievenoogen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Paul van Lievenoogen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb anderhalf jaar op deze ...

Ik heb anderhalf jaar op deze school gezeten. Heb leuke herinneringen aan de heer Hellendoorn, die man kon mij motiveren om de franse taal toch nog een beetje te beheersen.Verder wel aardig gehad.

2008, Paul van Lievenoogen

Vond het een leuke tijd,behalv...

Vond het een leuke tijd,behalve de vijfde klas bij ubbens,wat een gruwelijke hekel had ik aan die man.Ik zat bij elly vermaas,mary v/d lek,ruud meijer,ben kassam enz in de klas.Ik ben in de vijfde blijven zitten en mocht het bij meneer Buys overdoen.Het laatste jaar heb ik bij meneer zwart gezeten en vond dat het fijnste jaar,ik mocht hem heel erg.Ik heb helaas geen foto,s.Ik zou ze wel wel graag willen hebben.De klassefoto die hier afgebeeld is ben ik niet bij.(waarschijnlijk gespijbeld)Ik was heel lang heimelijk verliefd op elly vermaas.Ik ben nog samen met gerry de baan(zat tot de vierde bij ons in de klas) bij haar thuis geweest toen zij haar polsen had gebroken.Al met al een leuke tijd geweest.links boven op de klassefoto staan jan vrijenhoek en ruud meijer, met jan ga ik nog steeds heel goed om .

2004, Paul van Lievenoogen
?