Bekijk het volledige profiel van Paul van Straalen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

Paul van Straalen heeft 11 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb maar 1 jaar op deze sch...

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. Kwam van de Elout van Soeterwoude mavo. Kan mij nog wel de studiereis naar Berlijn herinneren. Grote indruk heeft De Muur op mij gemaakt. Ik kan mij helaas geen enkele naam meer van leerlingen herinneren.

2004, Paul van Straalen

Kijk ook op de pagina van de N...

Kijk ook op de pagina van de Ned.Herv.Gemeenteschool. Dat is de naam van de school in de Bouwstraat zoals ik mij kan herinneren.

2004, Paul van Straalen

Een groot aantal leerlingen ka...

Een groot aantal leerlingen kan ik mij nog goed herinneren: Kees Langerak, Ine Emmelot, René van Straalen, Siem de Jager, Annet de Liefde, Bas van de Bas, Henk te Gussinklo. Leraren die ik nog ken zijn Mevr.van Dellen, Dhr.Oostrom, De Rooij, Nauta, v.Ledden, Zandbergen, Idema, Cnossen. Ik kan mij ook nog de zwemlessen herinneren in De Kikker. Of het door het ijs zakken van de sloot voor de school. Leuk was ook de werkweek in Putten (2x), de scheikunde proefjes van meester Idema en de lessen in de Bilderdijkschool.

2004, Paul van Straalen
?