Bekijk het volledige profiel van paul van dermeer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

paul van dermeer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik zie enkele bekenden namen o...

Ik zie enkele bekenden namen op de site waaronder die van Rob Scholte. Tijdens de schoolperiode zijn wij veel met elkaar opgetrokken. Verder kan ik over mezelf vertellen dat ik tijdens deze schoolperiode meer buiten de klas verbleef voor straf dan dat ik in de klas aanwezig was.Verder kan ik Meester Kerkhoff goed herinneren, hij was een populaire leraar omdat wij daar muziekles van kregen.Op een feestdag op school waar ik de reden niet meer van weet, stond er een oude sloopauto op het schoolplein die special voor deze gelegenheid van een sloper was gekocht en waar je voor een kwartje een mokerslaag op kon geven.Ik weet nog dat ik samen met een klasgenoot ( Tom kohlinger ) na schooltijd er flink op los had geslagen zonder te betalen maar de volgende dag stond meester Kerkhoff met zijn handje omhoog om de getelde mokerslagen af te rekenen omdat deze stiekem de mokerslagen had geteld vanuit een onopvallende hoek !!! Verder kan ik mij Wendy en Tom Kohlinger ook nog goed herinneren. Ik hoop dat er meer klasgenoten op de site komen.

2004, paul van dermeer

Jaja, ik zie de naam van Edith...

Jaja, ik zie de naam van Edith Bouman staan, die kan ik zeker nog heel goed herinneren. Wij zaten in de klas van die vreselijke juffrouw dankarts die je met haar (zware)liniaal op je vinger sloeg als je op haar bureau leunde.Verder weet ik de namen van Frans Daams (Zoetermeerrrrr) nog en van Jose Keulen Jose Wildenberg, Peter, Barry van Uum,Desiree te herinneren van groep 7 (Kesters). Met de groep zijn we op kamp geweest ergens in de bossen en ik weet nog goed dat Frans Daams er constant Zoetermeerrrrrrr brulde. Het was een leuke klas met leuke klasgenoten. Op de reunie van ongeveer 5 jaar geleden heb ik enkele klasgenoten gezien waaronder Desiree en anderen waar ik niet zo snel meer op de naam van kan komen.Verder weet ik nog dat juffrouw Dankarts een vreselijke tiran was en iedereen had volgens mij een hekel aan haar.

2004, paul van dermeer
?