Bekijk het volledige profiel van Paul van den Broek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

Paul van den Broek heeft 8 klassenfoto's en kent 135 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 9

Goede herinneringen

Meester Blankenstein,Juf van Heusden,Meester vd Nat. Ik zat in de klas met Ineke Masurel Marleen vd Moortel... (partijtje met echte tekenfilms) Francien Plesman (was ik een beetje verliefd op))Inus Seret Felix Luitwieler, Noud Bennink

2018, Paul van den Broek

Ik WERK NOG STEEDS op deze sch...

Ben in 2010 gestopt op de Maranathaschool. Ik mocht met 62 jaar en drie maanden met pensioen.Tot op heden kerngezond.Tennis twee keer per week.Donderdqg fysiosport en zaterdag roeien op de plas bij de Meye roeivereniging.Wordt 15 augustus a.s. (2018) 75 jaar. Het is leuk om via deze weg kennis te maken met oud leerlingen. Waar blijven de oude klassenfoto's? Veel plezier allemaal en welkom.

2004, Paul van den Broek

Juf Lamoree,dhr van Driel. De...

Juf Lamoree,dhr van Driel. De enige naam die ik nog weet is Jan-willem....? Wermerskerke...de voornaam kan anders zijn.We gingen naar de gymles in de bruggestraat,een houten vloer.Wij woonden in de van Genderenstraat 15 en verhuisden later naar Zoeterwoude.

2004, Paul van den Broek
?