Paul van Calsbeek

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul van Calsbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul van Calsbeek heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schoolvriendje Alex van Goethem.

  Schoolvriendje Alex van Goethem. Daar at ik in de 4e klas weleens tussen de middag. Voorlezen van 'Fulco de minstreel'. Ik ging van de ene op de andere dag van school af..

  Spartaschool, 1963

  Deed er bouwkunde, maar bleek beter in de talen dan in de mechanica.

  Deed er bouwkunde, maar bleek beter in de talen dan in de mechanica. Desondanks geslaagd. Of ik het er leuk vond weet ik eigenlijk niet. Tekenen was en is mijn favoriet. Herinnerde docenten oa: Zoon, Vos, Padt, Beets, Krikke, Timmermans (Engels), Oldenburg(er?)Duits Leerlingen: Rob Bucker, Rob Verhulsdonk, Martin de Jonge

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1971

  Mammoetwet-mavo.

  Mammoetwet-mavo. Ik herinner me namen van docenten: Schrader, Stobbe, Baas (overleed), Pastor (hand in zijn broek en "is er al koffie", Wouters, Heines, Prinshorn (ramen dicht), Van Dam (tekenen) en een astmatische lerares waar altijd de ramen open moesten: Koud! Leerlingen oa: verschillende jaren door elkaar: Rob Muijs, Marcel Scholtz, Kitty Heese (..), Marianne de Vries, Bart Hommes. En eigenlijk ook alle andere namen van de klassenfoto die ik binnenkort mail, als ie er nog niet staat.

  Daniel Goedkoopschool, 1967

  ?