Ontdek PLUS

Paul van Brederode

Kent 5 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Glimmen

  Bekijk het volledige profiel van Paul van Brederode en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul van Brederode heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik kan me hier NIETS van herinneren.

  ik kan me hier NIETS van herinneren. Rob van Ouwerkerk wees mij op foto's waar ik op sta (kleuterschool) dus dat valt niet te ontkennen hahaha!

  OBS Gildeschool, 1963

  zie anne de vries school.

  zie anne de vries school

  School met de Bijbel, 1965

  ha baby boele boele, even voele bij juffouw Koele, haha!! als je dat liedje zong moest je gelijk naar de hoofdmeester meneer Van Helden, zo'n klein kereltje was dat.

  ha baby boele boele, even voele bij juffouw Koele, haha!! als je dat liedje zong moest je gelijk naar de hoofdmeester meneer Van Helden, zo'n klein kereltje was dat. We hebben van Stigthans toen nog eens gemeten in de tweede of derde klas. Wat was die man lang zeg!! 1.88m nou nou, voor toen dus wel hè! In de 1e klas zette Gilbert van Duinen (een Molukse jongen) zijn initialen op zijn schrift en kreeg steevast straf van juffrouw Koele want GVD op je schrift zetten dat was godslastering ! Bij de benzinepomp aan de overkant van de straat kon je lekkere snoepjes kopen voor weinig. De ingang in de zijstraat (Asseltseweg??) had een bordje 'verboden voor onbevoegden'. Was zeer verwarrend voor mij want ik dacht dat je daar alleen maar mocht fietsen... In '66 ben ik naar de nieuwe v.d Hulstschool gegaan. Van Stigthans ging ook mee.

  Anne de Vries, 1965