Paul Tiel Groenestege

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Tiel Groenestege en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Tiel Groenestege heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Masterclass Mediation.

  Masterclass Mediation

  Pro Education (Hogeschool v..., 2010

  Strak regime.

  Strak regime. 1 zondag per maand was er een retraitedag, mocht je niet praten tegen elkaar. Er werd veel gesport, recreatie en de feesten waren groots. 1 jaar oriënterend technisch onderwijs. Hout bewerken, technisch tekenen, schilderen, metaal bewerken, kleermakerij, bakkerij. Je had een kast met eigen spullen en sliep op een grote slaapzaal. Heb trouwens geen last gehad van sexuele intimidatie. Nooit iets van gemerkt.

  Katholiek Jongensinternaat ..., 1961

  Vanuit Pijnacker naar Eindhoven.

  Vanuit Pijnacker naar Eindhoven. Het eerste half jaar viel erg mee. Ze waren in Pijnacker verder met de lessen. In de klas gezeten bij de heren Kollenburg, van Lieshout en Wijlaars. Wat ik me herinner: van Kollenburg was een aardige kerel, vlgs mij ging hij studeren voor advocaat; Van Lieshout was zeer fanatiek. Ging elke donderdag op het einde de les alle klasgenoten langs, met de dringende vraag kom jij morgen in de kerk. Heb een keer gezegd dat ik dat nog niet wist. Waarom niet vroeg hij, omdat ik misschien wel een boodschap voor mijn moeder moet doen. Hij werd een beetje pissig, maar dat was ik al op hem; van Wijlaars herinner dat hij regelmatig films beloofde, hier kwam weinig van terecht omdat een medeleerling het, volgens hem, iedere keer verknalde. Wat slap excuus, kom je later achter.

  Franciscus school, 1959

  ?