Bekijk het volledige profiel van Paul Teljeur en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paul Teljeur heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ik herinner mij nog het inhure...

ik herinner mij nog het inhuren van de Golden Earring voor een schoolfeest; voor fl 25,** geloof ik. Verder de overblijfruimte in de schuilkelders. Hage was directeur. De takenkaarten van het Daltonsysteem zijn me ook bijgebleven. Ik herinner mij Ineke Nederstigt en Carla Koenraads; op de foto op de pagina van Ineke ben ik de derde jongen van links ( staand ) Dit was tijdens de fietsschoolreis naar boer de Wit in Noordwijkerhout; we sliepen in barakken. Volgens mij zijn we er meer dans eens geweest. Wie waren ook weer die enorme Adamo fans: Ineke en carla of anderen. Ik herinner me nog een naam: Marian Robinson. Is denk ik ook op de foto. Ik zie, dat Marian ook er nu bijstaat. Ik ben te bereiken via de website van tvgoes. Daar ben ik ledenadministrateur.

2004, Paul Teljeur

deelname HES Raad, Favoriete ...

deelname HES Raad, Favoriete docenten: Blei Weissmann, Prenger, Boender ( vanwege de juridische anecdoten ) Directeur Dees. Wij waren de eerste officiele lichting van Heao Denhaag. Problemen met de Mammoetwet: absentie werd geregeld als op het voortgezet onderwijs, omdat wij niet tot wetenschappelijk onderwijs werden gerekend. Studiereizen naar Berlijn 2x met de trein ( in de tijd van de muur etc. ) Chauffeur voor CD tijdens raad van Europa. Veel verzuim van studie, maar wat een week ! Seminar op Kasteel Bouvigne Breda, liep volkomen uit de hand en is voortijdig geeindigd. Societeit studentenver. Intac in de Daendelstraat. Ik herinner me een vak nog goed, commerciele economie, gegeven door dhr Fonteijn. Onderdeel was casestudy, die ik samen deed met Jelle Tjaarda en Erik Stolze. Vele ( wijn)avonden als voorbereiding herinner ik mij. Het was een fantastische tijd; in het begin in driedelig grijs pak naar school. Op de foto van Hans Hartvelt ben ik de tweede persoon van links, dus met die baard. Zie er overigens geheel anders uit. Getrouwd, geen kinderen en altijd in een commerciele ( buitendienst)functie. Nu een commerciele binnendienstbaan in Zeeland, waar ik al 24 jaar woon. Ik ben ook op zoek naar Jelle Tjaarda, mijn studiemaatje. Je kunt mij bereiken op de pagina van tvgoes, ik ben daar ledenadministrateur

2004, Paul Teljeur
?