Paul Olthof

Kent 19 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Ouderkerk aan de Amstel

  Bekijk het volledige profiel van Paul Olthof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Olthof heeft 11 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  3 jaar buffelen op de Hes aan het Raamplein.

  3 jaar buffelen op de Hes aan het Raamplein. Richting CE. Met als eindresultaat het gewenste diploma. 1e jaar nog ontgroenen, met platte boten door de grachten varen en dan door de oudere jaars bekogeld worden met eieren. Het veute-boekje etc.

  Hogeschool voor Economische..., 1974

  Het eerste jaar van de Mammoetwet met slechts 6 verplichte vakken.

  Het eerste jaar van de Mammoetwet met slechts 6 verplichte vakken. Meeste indruk maakte de heer Kuiper als klassenleraar in de 1e klas. Hij was klein en dik, maar was zeer enthousisast en maakte er in zijn lessen (ik dacht geschiedenis, Nederlands en tekenen) echt wat van. Hij overleed echter recent daarna. Andere namen van leraren waren Fikke (hoofd), Van de Griend (Frans), van de Voorst (Engels - te stom ga maar weer zitten). Op een schoolfoto io=uit de 4e klas (nov. 1971) herken ik :

  Moreelseschool, Mavo, 1968

  Na de Moreelse Mavo de overstap naar het Ignatius College.

  Na de Moreelse Mavo de overstap naar het Ignatius College. Een periode waar ik mij niet veel van kan herinneren. Helaas ook geen klassefoto van deze periode. Ivm vakkenpakket, met talen economie, handelswetenschappen en Aardrijkskunde. steeds wisselende samenstelling. Niet te druk maken, gewoon papiertje halen. Eindelijk een grote gymzaal, waar je echt kon basketballen en volleyballen. Roken was stoer en in en met een eigen pukkel voor je boeken en een spijkerjackie proberde ik zo min mogelij op te vallen. Weinig namen onthouden. Wel een paar op de site gezien. Veel contact met Paul Reijnders, die ik later ook nog aan een zaterdagbaantje kon helpen bij Gunters en Meuser, het bedrijf van mijn vader.

  Ignatius College, 1972

  ?